joi, 27 august 2015

Magazin marfuri confiscate constanta produse

ANAF are de astfel de magazine deschise în România, ”aprovizionate” cu marfă. Phone, Suggest a phone number Address, Suggest an address. Lista magazinelor ANAF unde sunt vandute bunurile confiscate.


Fiscului cu bunuri confiscate - Monitorul de Vrancea. Interior, Direcţia Regională Antifraudă Constanţa şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi predate spre. Niciodata nu am gasit produsele despre care ati facut referire in magazinul ANAF. La Constanta, bunurile confiscate abia apar pe rafturi ca sunt.


Magazinele cu bunuri confiscate se gasesc la Directiile Judetene de. Vezi aici lista obiectelor pe care le-ai putea cumpara mai ieftin de la ANAF . Te-ai gandit vreodata ce se intampla cu marfa confiscata de politie? Va spunem noi: bunurile sunt inventariate, apoi sunt trimise catre . Constănţenii fac shopping la unicul magazin cu mărfuri confiscate de către A. Constanţa În zona industrială a oraşului Constanţa, . Febra cumpărăturilor se sărbători a adus în atenţia românilor magazinele ANAF, mai cunoscute sub denumirea de „confiscate. Unicul magazin cu produse confiscate de ANAF se poate găsi la Halta Traian,. Din judeţul Constanţa, unde maneliştii pot fi număraţi cu sutele de mii în timpul . ANAF a confiscat cutare chestie, va fi valorificată în magazinele anafului,.


Doar în Constanța era o mizerie numită La Confiscate, dar avea numai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare