vineri, 14 august 2015

Mkd consumabile

Produsele medicale oferite de MKD Medicale din categoria Consumabile. Cauta produsul dorit si vezi mai multe detalii. Consumabile de unica folosinta pentru saloane de infrumusetare si SPA-uri. Consumabile medicale si articole de unica folosinta.


MKD Medicale angajeaza gestionar depozit. Cerinte: -Experienta de minim an intr-o . Va punem la dispozitie o gama larga de consumabile pentru ingrijirea mainilor si a picioarelor: dizolvant de unghii cu sau fara acetona, piatra ponce, solutie . Description: MKD-Medicale specializat in importul si . Import si distributie de consumabile medicale pentru clinici, cabinete si saloane de infrumusetare. Popularity,Safety,Social monitoring,Legitimacy reports about Mkd-medicale.


FYROTender - Maşini, aparate, echipamente şi consumabile electrice; iluminat. Valoare: 100MKD Fără TVA. Grupa : Instrumentar, Consumabile, Material medical.


Nota : toate preturile vor cuprinde: consumabile, material marunt pentru montaj,. Ventiloconvector tip Caseta - MIDEA MKD-3- Compacta (directii) - 3. Manusi din nitril mov Roial 1buc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare