joi, 6 august 2015

Solutie de apretat camasi

Gulerul se calcă pe dos – Pentru a nu se încreţi, gulerele cămăşilor. Haine nesifonateDaca nu aveti in casa solutie de apretat, iar camasile albe va dau de cap atunci cand le calcati, clatiti-le intr-un amestec de . Cumpara Spray pentru apretat 400ml Casino online de la eMAG la pret. Ideal pentru cearceafuri, halate, fete de masa, camasi, perdele, etc.


Probabil nu sunt singura femeie care doreşte moarte cămăşilor bărbăteşti din bumbac 1. Pe vremea când locuiam cu ai mei şi singurele . Am primit reprosuri,dupa toata straduinta mea cu sol.

Dar eu am gasit o solutie de calcat camasi care este geniala,nu stiu . Am nevoie de ajutor-cum sa apretez hainele? ForumpostăriNov 2006cum calc camasile de bumbac 1 - ForumpostăriIul 2006cum se scrobesc cearceafurile? ForumpostăriIun 2003Mai multe rezultate de la forum. Republica BioSolutie ecologica pentru apretat hainele, pe baza de amidon. Tânăra cântăreaţă de muzică populară, originară din Maramureş, a găsit o soluţie pe care mulţi ar considera-o mai neobişnuită.


Am vazut un spray cu solutie pt apretare, cred ca ar merge si pe organza :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare