joi, 20 august 2015

Citate despre bunatate sufleteasca

Vezi aici colecția specială cu cele mai frumoase citate celebre despre bunătate. Ea zări altceva la el, remarcă bunătatea şi frumuseţea sufletului său, pe care le putea ghici cu . Mesaje si citate despre bunatate - alege un mesaj pentru felicitarea ta!

Bunătatea este un dar primit de noi chiar de la naştere, pe care uneori îl uităm sau îl neglijăm. Aceste citate, aforisme , maxime ne sugerează cum să ne aducem . Citate despre Bunatate, citate spuse de-a lungul timpului de diversi autori romani si straini despre BUNATATE, citate Bunatate ordonate in functie de . Aforisme, motto-uri celebre ganduri cuvinte maxime si cugetari despre bunatate quotes quotations.

O colecţie de citate despre suflet. Raul nu e decat vanitate, hai sa avem mandria bunatatii si sa nu disperam… Nu este nevoie de temple… Nu este nevoie de temple si . Maxime si cugetari despre bunatate. Bunatatea e o limba pe care o poate auzi si cel surd si o poate citi si cel orb.


Bunatatea este o induiosare universala pentru tot ceea ce traieste, mai ales pentru om, pentru ca el, dintre toate fiintele, e cel mai capabil de a suferi. Bunatate, Citate celebre despre bunatate, Citate, maxime, cugetari, aforisme. Simpla bunatate sufleteasca, bunatatea de bun soi garanteaza ca cineva e om . Primejdia marturisirii Nicolae Steinhardt Editura Humanitas, 20DESPRE BUNĂTATEA SUFLETEASCĂ Degeaba le-am avea pe toate: . Citate despre bunătate, sfaturile Sfintilor parinti despre bunătate.

Citeste totul despre bunătate, cuvinte, invataturi, maxime si cugetari ortodoxe. Atunci când simţim dragoste şi bunătate faţă de cei din jurul nostru, nu doar că-i facem pe alţii să simtă acest lucru, dar ne ajută pe noi să ne . Proverbe, maxime si zicatori celebre. Citate despre Proverbe despre bunatate.


Citatele sunt preluate din Intelepciune pentru Mileniul III. Sper sa va placa si sa sa ne aduca aminte. Inteleptul Dalai Lama ne ofera cateva lectii de viata, bunatate si iubire prin vorbele sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare