luni, 3 august 2015

Bidoane plastic 2000l

Oferte BUTOI PLASTIC 2000L - Vanzari, Cumparari, Servicii BUTOI PLASTIC 2000L - catalog online si anunturi. Bazin, Recipient,Rezervor, Butoi, IBC, Bidon plastic 10L , tona. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole.

Adaptor,reductie,cupla,flansa ibc,bazin,butoi,cub,bidon plastic 1000l. Pretul este exprimat in Euro, nu include TVA si izolatie. MaxMember Sc Euro - Serv Consult Srl.


REZERVOR STÂLP CLASIC PENTRU CAPTAREA PLOII 20L.

Descriere scurtă: Acest rezervor suprateran pentru captarea și . Preturi pentru BUTOAIE , BIDOANE SI NAVETE de la lei. Galeata flexibila din plastic, cu manere, L. Sfaturi de specialitate si comenzi online pentru Rezervoare apa plastic - fibra SAC si Alimentare. Alege din oferte pentru butoi plastic.


Butoi plastic - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Avem peste produse in categoria Bidoane plastic cu preturi de la 36. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Generalitati: Compania ECO ROTARY produce la cele mai inalte standarde butoaie de vin polipropilena inlocuitor plastic al inoxului alimentar .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare