joi, 27 august 2015

Palas mall iasi program

Palas Mall Iasi – Program de Sarbatori 2016-2017. Ansamblul Palas a pregătit şi în acest an un program special de. Iubitorii de distractie pe gheată sunt asteptati si de Crăciun la patinoarul din parcul Palas.

Astfel, pe decembrie 201 Palas Ice va fi deschis . Ajunul Crăciunului, cei care vor să se asigure că tolba Moșului are cadouri pentru toți cei apropiați pot colinda prin magazinele Palas Mall . Mall-ul e super dar parcarea lasă de dorit. Ai ce sa vezi la palas preturi care mai de care, dar mai ales în Iași e un oraș fain .

PALAS Mall reuneşte în magazinele sale toate elementele de succes ale proiectelor comerciale sub marca IULIUS, precum şi noutăţi pe piaţa de retail. Pentru confortul dumneavoastră, vă punem la dispoziţie cea mai mare şi mai modernă parcare subterană din România, cu aproximativ 2. Marile reţele de magazine şi-au adaptat programul de lucru în perioada de sărbători. Acestea vor fi închise în prima zi de Crăciun şi Anul Nou, urmînd să-şi reia . Pentru cei care mai au de făcut cumpărături în ultimul moment sau doresc să respecte tradiţia în care se crede că Anul Nou trebuie să te prindă . Programul de Paste 20al magazinelor Palas Mall din Iasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare