vineri, 20 februarie 2015

Legea salarizarii unice a bugetarilor ultima varianta

Noul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat joi că noua lege a salarizării va fi finalizată până în vară. Ultima varianta a legii salarizarii unitare a aparut in spatiul public. Proiectul salarizarii unitare va fi aplicat incepand .

Noua lege a salarizarii unice - Versiune tiparire consult-avocat. Pagini similareMinisterul muncii a publicat noua lege a salarizarii unitare a persoanlului platit din fonduri publice. Proiectul salarizarii unitare va fi aplicat incepand cu luna iulie 201 la salariile cuprinse in .

Legea salarizării unitare pe baza proiectului Rovanei Plumb. Brexitul în linie dreaptă: Decizie de ULTIMĂ ORĂ a Parlamentului britanic. Ministrul Muncii, Lia Vasilescu a declarat luni că Legea salarizării unitare a bugetarilor va fi finalizată şi trimisă către Parlament cel mai târziu în . Proiectul salarizarii unitare va fi aplicat incepand cu luna iulie 201 . Ultima variantă a proiectului de lege a apărut în spatiul public în luna decembrie și urma să fie aplicat începand cu luna iulie 201 la salariile . Guvernul a finalizat proiectul de lege privind salarizarea unitara a bugetarilor si l-a trimis partenerilor sociali pentru analiza si completari.


Legea salarizării bugetarilor, varianta Cioloş: Un funcţionar de la stat va avea un salariu de. Epopeea salarizării unice în sectorul bugetar, o lege care trebuia să fie aplicată de mai bine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare