luni, 16 februarie 2015

Suflanta aer cald praktiker

Suflante aer cald si Pistoale de lipit cu preturi de la 1lei. Comanda Online sau vino in magazinele Praktiker din orasul tau. E usor sa dezlipesti tapetul sau sa elimini vopseaua, cu suflanta cu aer cald.

Poate ajunge pana la 6de grade Celsius si are trei trepte de temperatura. Suflanta aer cald Skil 20W, duze – este un dispozitiv care acopera o gama larga de necesitati si este recomandat pentru activitati de: indepartarea si . Cumpara Suflanta aer cald la cel mai bun pret. Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online!

SUFLANTA CU AER CALD AFISAJ DIGITAL 2000W D26414-QS. SUFLANTA CU AER CALD AFISAJ DIGITAL 1750W KX1650-XK . Suflante cu aer cald Bosch Professional GHG 6CE, 2000W. Brico Depot iti ofera PISTOL AER CALD 5W in depozitul din Militari la pretul de 47. Suflanta aer cald Hobbyst 1500W la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SUFLANTE. Suflanta de aer cald sub forma de pistol cu maner inchis. Reglarea curentului de aer si a temperaturii in pasi zecimali pentru lucrul de precizie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare