miercuri, 25 februarie 2015

Caut bona iasi 2016

Angajam bona full time in Iasi, zona Nicolina II. Gaseste bona potrivita pentru copilul tau in Iasi. Bone Iasi cu experienta, recomandari, interviu audio si video.

Doreste sa lucreze in localitatea: Iasi. Oferta completa de locuri de munca servicii casnice din Iasi: bone, ingrijitori batrani,. Caut bonă copil ani, zona Bucium, vârsta maxim ani.


Caut bona babysiter pentru fetita ani.

Ofer gratuit cazare, masa, internet . Caut bona Iasi si nume bone iresponsabile - postat in Check in - Prima data pe DC: Buna fetelor! Am un baietel de 1an si luni si ma chinui sa gasesc o bona pentru el. Caut bona - Bone si babysittereNov 2015Bone si babysittereIun 2013Urgent!


Bone si babysittereSept 2012Caut bona in Iasi - Bone si babysittereNov 2011Mai multe rezultate de la comunitate. Pagini similareSunt o mama responsabila si iubitoare, am mai avut copii in grija si mamicile respective au fost foarte multumite. Locuim la casa in zona Sarmale -2.


OLX - acum zile - salvati loc de munca - mai mult.

Familie - Adulți si un copil Cautam bona cu experiența minima de pentru un copil de an si jumătate, in Valea Lupului, mai multe detalii la telefon. Caut bona pentru baietel de an, cuminte si vesel, zona Camera de Comert,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare