joi, 26 februarie 2015

Sonax piele auto

Sonax 2911Lotiune curatat suprafete din piele. Sonax 3212Solutie curatarea tapiteriei. Sonax 3062Spuma Sonax curatarea .

Produse curatare, intretinere auto Sonax la eMAG. Cosmetica auto Accesorii - Brand: Sonax. Lotiune pentru curatat suprafete de piele Sonax, 2ml.


Produse curatare, intretinere auto Sonax, Mannol la eMAG.

Spray Mannol pentru curatarea suprafetelor din piele, 450ml. SONAX SOLUTIE CURATAT PIELE lotiune de inalta calitate pentru curatarea suprafetelor din piele din automobilul Dvs, de pe motocicleta Dvs sau chiar de pe . Tapiteria din piele este un lucru deosebit, aveti grija de tapiteria textila folosind. Ingrijirea pielii auto incepe folosind o substanta de curatare care nu usuca . Sonax lotiune pentru curatat suprafete din piele.


Accesorii, solutii de intretinere pentru masini Sonax. Cu de ani in urma, Manfred Hoffman si tatal sau au creat un polish auto. Lotiune Intretinere Piele Sonax Leather Care Lotion, 500ml.

Solutie Intretinere Piele Sonax Profiline Leather Care, 1L este o solutie pentru intretinere, ce. Sonax Leather Care Wipes - Servetele Curatare Piele sund ideale pentru o curatare rapida, usoara si profunda a tuturor suprafetelor din piele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare