joi, 5 februarie 2015

Curatenia de toamna lugoj 2016

Prima etapă are loc pe octombrie în Lugojul German. Societatea Salprest este pregătită să demareze o nouă campanie a „Curăţeniei . Au fost stabilite zilele in care se face curatenia de toamna. Salprestul are disponibile utilaje - 19. Curatenia de toamna la Lugoj - 22. Au fost stabilite zilele in care se.


Parcurile Lugojului neingrijite si pline de gunoaie - 30. Pe lângă activităţile curente de salubrizare, societatea „Salprest” organizează anual şi o amplă acţiune de curăţenie generală de toamnă, care . Lugojul German” – jumătatea Municipiului Lugoj situată pe. Nu se colectează în cadrul acţiunii ,,Curăţenia de Toamnă” . Curăţenia de Toamnă de la Lugoj nu a astupat gropile de gunoi clandestine din oraş. Finalizată de câteva zile, acţiunea „Curăţenia de Toamnă”, organizată de . Curatenia de toamna la Lugoj este programata si in acest an la sfarsitul lunii.


Primaria Lugoj si Salprest au anuntat ca vor demara si in acest an actiunea . ACȚIUNEA ECOLOGICĂ DE CURĂȚENIE GENERALĂ DE TOAMNĂ 2016.

Astfel, in zilele de sambata, octombrie 20actiunea se va desfasura in “Lugojul German” – jumatatea Municipiului Lugoj situata pe malul . Din ce în ce mai multe colțuri de străzi din Timișoara sunt „ocupate” de canapele vechi, veceuri,. Se pregateste curatenia de toamna si la Lugoj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare