vineri, 27 februarie 2015

Solutie de curatat gresia si faianta

Faianta din baie trebuie curatata cu solutii detartrante si apoi cu solutie de geamuri, pentru stralucire! Daca atunci cand faianta este uscata dati cu mana si se ia . Ei bine, iata o reteta testata pentru curatarea gresiei si faiantei: Reteta pentru a.

Puteti utiliza un pulverizator sau puteti inmuia carpa in solutie. Mellerud este o solutie pentru curatarea gresiei si a suprafetelor din piatra, avand ca efect curatarea puternica si protejarea suprafetelor. Urmele de săpun de pe faianţă sau chiuvetă pot fi îndepărtate foarte uşor cu o cârpă înmuiată în oţet.


Spală şi curăţă regulat deodorantele şi recipientele pentru.

Indiferent de ce soluţie foloseşti pentru curăţarea obiectelor sanitare, . Exista solutii speciale pentru curatarea fierului de calcat, dar daca nu le ai la . Curatarea podelei de gresie si a peretilor placati cu faianta pare un lucru relativ. De asemenea, in comert vei gasi solutii speciale care previn . Ai terminat de renovat, dar gresia si faianta sunt pline de urme intarite de var, ciment sau vopsea? Acum ai posibilitatea de a curata rapid si fara multa munca . Amestecati o cana de apa cu o cana de otet si clatiti cu solutia astfel formata borcanele sau.


Faceti faianta si gresia din baie sa straluceasca. Se stie ca in baie si in bucatarie se face mult abur, de aceea faianta trebuie curatata cu solutii care contin un detergent usor, antidegresant, si .

Gresia si faianta se pot dezinfecta daca le cureti cu un amestec format.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare