miercuri, 18 februarie 2015

Cinema vaslui

Operatorul de Cinematografe Cityplex a ajuns si in orasul Vaslui deschizand sali a cate de locuri, dotate cu echipamente digitale pentru proiectii 3D si . Program cinema Vaslui, cinematografe Vaslui, filme cinema Vaslui, premiere cinema Vaslui, pret bilete cinema Vaslui - Luni. Program cinema Cityplex Vaslui - Luni, adresa Cityplex: Silver Mall, Str.

A, telefon Cityplex: 072880047 pret bilet Cityplex, rezervari . Cinema Silver Mall - Sunteti Informat Mereu. Program cinema EuroCinema Silver Mall - Vaslui. Adresa: EuroCinema Silver Mall, DN2 Vaslui, Vaslui County.

Veste bună pentru cinefilii din Vaslui. Oamenii vor avea, în sfârşit, un cinema în oraş. Asta pentru că operatorul de cinematograf Cityplex .

Vasluiul a intrat pe harta municipiilor reşedinţă de judeţ fără cinematograf funcţional, după ce singurul mall din oraş a decis închiderea celor . Primăria Vaslui va redeschide, după ani, Cinematograful. Vaslui nu mai funcționează, de mai mulți ani, niciun cinematograf. Teatru si cinema Vaslui - Cel mai documentat director de teatre pentru copii si cinematografe pentru cei mici, din Bucuresti, dar si din toata tara. Snowden, cu Joseph Gordon-Levitt în rol principal, este regizat de Oliver Stone.


Scenariul are la bază cărțile “The Snowden Files: The Inside . Cinematograful Independenţa din Vaslui, lăsat în paragină după revoluţie, primeşte o nouă şansă la viaţă. Primăria Vaslui va redeschide, după ani, Cinematograful „Independenţa”, cel mai mare din judeţ şi singurul . Afla programul cinematografelor din Vaslui, proiectii si seri de fim, festivaluri pe Umblat. Patru echipaje de pompieri au intervenit in cursul acestei nopti, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu produs in interiorul . Rezultate pentru Cinema în Vaslui ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu publicul a firmelor cu sediul în Vaslui care oferă Cinema.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare