luni, 2 februarie 2015

Locuri de munca in croitorie in strainatate

Anunturi locuri de munca Munca in strainatate - croitorie. Atelier de croitorie caut croitori cu experienta pentru Anglia. Categories: Germania, Locuri de munca din strainatate.

Fabrica de textile din Anglia cauta personal pasionat de croitorie si domeniul textil Se lucreza 8-ore . Loc de munca Angajam femei pentru sectie croitorie in Marea Britanie. Munca Strainatate-Valabil pentruToata Tara ;Asiguram locuri de munca in Cehaia-Praga pentru calificati,necalificati;barbati,femei,cupluri in fabrici , agricultura . Locuri de munca confectioner imbracaminte Londra, Anglia prin oferte de munca in strainatate. Anunturi joburi si angajari locuri de munca confectioner . Căută-ți locul de muncă: croitorie în Străinătate. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 55. Oferta de munca: CROITORIE Italia - Italia.


Locuri de munca in Romania si strainatate. Contracte De Munca Anglia,germania,franta,italia,spania Fara Comision Joburi disponibile pe Indeed. Locuri de munca in germania in croitorie in Strainatate!


Findjob este singurul site care contine aproape toate . Locuri de munca in Belgia, Mechelen.

Doar pe site-ul nostru veti gasi cele mai noi locuri de munca in strainatate. Munca Strainatate-Valabil pentruToata Tara ; Asiguram locuri de munca in Cehaia-Praga pentru califi. Una dintre principalele cerințe cu privire la această poziție este cunoașterea de lucrări de croitorie de bază și capacitatea de a lucra în mod independent. Locurile de munca oferite sunt in cadrul unor companii de productie, din ramura industriei usoare din zona de nord a Italiei.


Ofertele sint atat pentru personal . Daca esti disperat sa-ti gasesti un loc de munca, dar ai si suficient spirit aventurier si. Explozie de locuri de munca bine platite in strainatate. Croitorii pot castiga in Norvegia 2. Publica anununturi pe publicu oferte de locuri de munca in tara si stranatate. Croitorie industriala,angajeaza Sef de echipa cu experienta in domeniu minim .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare