vineri, 6 februarie 2015

Amenajare apartament 2 camere 50 mp

Diferenta o face perspectiva si, bineinteles, optiunile de amenajare. Apartamentul de astazi nu are mai mult de de mp ca spatiu, fiind locuinta unei familii cu trei membri. Camera principala cuprinde zona de zi cu living si bucatarie.

Pentru astazi, am gasit aceasta amenajare a unui apartament de 52. Aer provensal într-un apartament de mp cu două camere. Trei camere în doar de metri pătrați, frumos mobilate.


Totul a început de la o cameră goală de 3mp și de la.

Am reuşit, dacă vreţi, să amenajăm un apartament de camere în 3mp! Tema de amenajare a presupus, pe lângă încadrarea într-un buget rezonabil, și. Sub această masă (blatul are cm lăţime), am gândit o etajeră pe rotile, cu două . Reorganizarea şi amenajarea unui apartament de doar mp!


Astfel, camera de zi a devenit dormitor şi invers. De asemenea în zona bucătăriei s-a demolat parapetul din dreptul ferestrei pentru a oferi un acces direct . Apartament vechi, design modern: două camere în de metri pătrați. Exemplu de amenajare a unui apartament luminos si relaxant de mp.


Nu cred ca am apucat sa-ti spun pana acum ca acest apartament este decomandat si are doua camere, un hol, o baie.

Amenajare apartament de mp, cu dormitoare, living si bucatarie. Holul are la un capat baia apartamentului si accesul in camera .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare