joi, 12 februarie 2015

Citate celebre despre omenie si respect

Colectie de citate despre omenia, maxime, cugetari, proverbe,. Aceasta este cea mai importanta diferenta intre un caine si un om. Citate celebre cugetari aforisme - statusuri despre omenie - Cautari - citatepedia.

Om de spirit este acela care in fundul inimii lui rade de toti si de toate. Omul este un suveran glorios de coroana lui care este gândirea, şi tot atât de sceptrul lui care este expresia. Vezi mai multe citate despre respect sau citate despre dreptate.


Vezi aici colecția specială cu cele mai frumoase citate celebre despre bunătate.

Un cap bun şi o inimă bună sunt întotdeauna o formidabilă combinaţie. Respectul fata de ceilalti, un respect plin de modestie si politete…. Cunostintele ii fac blanzi pe oameni, ratiunea indeamna la omenie; numai prejudecatile ii . Vezi aici colecția specială cu cele mai frumoase citate celebre despre respect. Unii oameni inspiră respect şi încredere. Aforisme, motto-uri celebre ganduri cuvinte maxime si cugetari despre cinste quotes quotations.


Citate celebre, aforisme, cugetari si maxime despre cinste . Omenia e un respect, o sfiala de om, o rusine de om de a fi necinstit cu el si cu toti, dar nu de cei ce si-au intinat frumusetea umanitatii cu o . Mesaje si citate despre bunatate - alege un mesaj pentru felicitarea ta!

Cea dintai si singura datorie esentiala a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare