vineri, 18 aprilie 2014

Sediu supercom bistrita

Sediu SUPERCOM SA - informaţii de contact. Firma Supercom Bucureşti a câştigat, prin negociere directă, contractul. ADI Deşeuri Bistriţa-Năsăud a finalizat în august documentaţia necesară.

Prelungirea contractului cu Supercom, pe ordinea de zi! Daca acesta nu a ajuns inca la sediul firmei, puteti merge la sediul Supercom din mai mult. Firma Supercom Bucureşti a câştigat, prin negociere directă, contractul pe durată determinată pentru serviciul de salubrizare din judeţ care are . Dacă acesta nu a ajuns încă la sediul firmei, puteţi merge la sediul Supercom din Bistriţa, de pe str.

SC SUPERCOM SA este o societate cu capital privat 1 romanesc, cu activitate incepand cu aprilie 1990. Cifra de afaceri a avut un trend . Astăzi a avut loc ședința în cadrul ADI - Deșeuri. S-a stabilit că noul operator de salubritate al județului este firma lui Marius Pașca, . Firma Supercom care a câştigat licitaţia pentru concesionarea serviciilor publice de salubrizare stradală şi deszăpezire din Cluj-Napoca este . Primăriei Bistrița consilierii au votat varianta SUPERCOM la super-preț!


SC SUPERCOM SA Aut_2016_Colectarea deşeurilor nepericuloase, cu punctul de lucru amplasat în municipiul Bistrița, str.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare