joi, 17 aprilie 2014

Coffee to go franciza

Concept; Franchise; Find Us; Gallery; Press; Contact. Pe termen mediu, vreau să ofer francize și în exteriorul României. Grupul Coffee Go România, care deține în prezent coffee spot-uri, așteaptă la finalul anului o cifră de afaceri de milioane lei, cu.

Iuliana Timaru, Managing Partner, Coffee to Go România, ne oferă informații despre intențiile de extindere a rețelei în regim de franciză. Coffee to go” sau cafeaua pe fugă este un concept relativ nou la noi. Este o modalitate de a face bani într-o nişă a preparatelor din cafea. In cazul francizei Coffee Go, francizatul suporta investitia initiala (echipamente, marfuri si materii prime, cheltuielile cu chiria, autorizarile.etc ) . The Coffee Shop este o franciza de cafenea care a luat nastere acum ani din. Conceptul este unul inovativ si este o combinatie intre o cafenea To Go la care . Concluzia a fost ca zona de coffee to go era foarte putin exploatata.


Avem de locatii, in operare directa si in sistem de franciza. Alina s-a împrumutat la bancă şi a cumpărat o franciză a unei. O afacere to go la cheie presupune o investiţie cuprinsă între 12.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare