vineri, 18 aprilie 2014

Ajofm braila acte somaj

Acte necesare pentru intocmirea dosarului de somaj. CEDO-SPO Galerie foto AJOFM Braila. Acte necesare pentru intocmirea dosarului de somaj; In atentia angajatorilor.

AGENTIA JUDETEANA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA BRAILA. Actul in baza căruia a fost incadrat in munca sau actul in baza caruia s-a . Dosarul se depune la sediul AJOFM, strada Tudor Vladimirescu, nr. Dosarul pentru şomaj trebuie să cuprindă: actul de identitate; actul de .

In cele ce urmeaza, va voi prezenta pasii pe care i-am urmat, precum si actele necesare de care aveti nevoie pentru a beneficia de indemnizatia de somaj: 1) . AJOFM Braila organizeaza vineri, aprilie 201 actiunea Bursa generala a locurilor de munca. Brăila se aflau înregistraţi 86şomeri, din care, femei. Afla cele mai noi informatii despre somaj, concentrate intr-o sectiune.


AJOFM Braila va organiza cursuri de formator, cofetar, ospatar, lucrator in comert,. Executivul a alocat banii pentru platile . AJOFM vrea sa califice in 20aproximativ 1. Avem in vedere calificarea a 9de persoane, dintre care 7sint someri. Acte necesare inscrierii in programele de formare profesionala Documentele . Este bine de stiut ca absolventii mai intai trebuie sa se inregistreze in baza de date a AJOFM Braila dupa care sa purceada spre gasirea unui . Cursuri de formare profesională gratuite pentru şomeri. In perioada urmatoare, somerii aflati in evidenta AJOFM Braila se pot inscrie.


Cheltuielile vor fi suportate din bugetul asigurarilor pentru somaj,. Consilierii AJOFM va ajuta sa va angajati. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila îşi continuă programele de măsuri active pentru diminuarea şomajului . Acte necesare in vederea acordarii venitului minim garantat (ajutor social).


Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare