vineri, 11 aprilie 2014

Primaria sector 4 starea civila

Departament, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri. Depuneri Documente si Informatii, 08:– 15:0 08:– 15:0 08:– 15:0 08:– 16:0 08:– 13:00. OFICIUL STARII CIVILE SECTOR – BUCURESTI.

Ghidul strazilor din Bucuresti, Romania. Harta interactiva a Bucurestiului cu pozitionare precisa pe harta a obiectivului cautat. Program de lucru cu publicul luni-joi 9-15; vineri 9-12; sambata si duminica (permanenta).


Oficiul starii civile , Primaria sectorului Adresa casa casatoriilor sector : Str.

Centrul de relatii cu publicul al Primariei Sectorului – Str. Cine a facut pana acum cununia civila la sectorul sau 4? Ce neplaceri ati intampinat la unul din sectoare din partea angajatilor. Căsătoria se încheie de către ofiţerul de stare civilă la sediul serviciului public comunitar local de evidenţă a persoanelor, al primăriei în a cărei rază.


Certificatul medical privind starea sănătăţii, întocmit pe formular-tip, care trebuie să. Directia Generala de Evidenta Persoanelor Sector 4. Serviciul de Stare Civila Sector 4. Unul dintre viitorii soti trebuie sa aiba domiciliul in sectorul Primariei la care au decis sa se casatoreasca civil. Acestea trebuie date ofiterului de stare civila inainte de inceperea ceremoniei si le veti .

Cristian Popescu - Piedone a mers sa inaugureze noul sediu al Oficiului de Stare Civila Sector 4. Mergeti la Biroul de stare civila al primariei sectorului in care domiciliati si. Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Sector - Serviciul Stare Civilă Adresa: Str. Traducerea în limba română autentificată la un notar public sau de oficiul consular român ;. Cerere pentru eliberarea certificatului de stare civilă românesc.


Eliberarea certificatelor de Stare Civilă la cerere, Transcrierea certificatelor de. Primăria Sectorului Bucureşti, unde se va efectua transcrierea certificatului. Condiții pentru oficierea căsătoriei la Serviciul Stare civilă Sector 5; Situația în. Codul familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare