marți, 15 aprilie 2014

Cu ce se curata gresia neagra

Tot ce trebuie să faci este să îţi procuri produsele de curăţat. Un lichid de curăţat gresia, o găleată cu mop, o perie, . Ei bine, in Italia, nu se foloseste mopul pentru ca: nu sterge bine, nu curata pe.

Cu cat placile sunt mai deschise la culoare, cu atat murdaria este mai vizibila, iar faianta si gresia devin perfect curate abia dupa cativa pasi . Spală cu clor sau cu Domestos, ce curăţă gresia în profunzime,. Curata rapid gresia, faianta si piatra naturala din casa ta dupa renovare cu Keranet lichid - Duration. Stie cineva daca exista o solutie cu care pot sa curat gresia.

Faianta este de culoare neagra cu niste striatii in care a intrat adeziv si vopsea . Ar trebui sa dai cu cera speciala pentru gresie sau cu o solutie de curatat gresia si care sa ii dea si luci. Cred ca ar trebuim sa gasesti in . Aug 2009Cu ce spal gresia si faianta? Ian 2006Mai multe rezultate de la forum.


Cum curat niste pete de pe gresie ? Dupa ce au terminat meseriasii, am vazut ca gresia a ramas pe alocuri murdara. Iun 2009Mai multe rezultate de la forum.

Cum-cureti-suprafetele-din-casa-cu-solutii-de-casa_0_3150. Gresia din bucătărie este cea mai circulată suprafaţă şi prin urmare cea mai murdară. Aspira praful de pe gresie, inainte de a o sterge cu mopul.


Daca suprafetele sunt lucioase, le poti curata periodic cu oric. VESTE NEAGRĂ pentru familia lui Vasile Turcu - Update. Faianţa şi plăcile de gresie se pot curăţa repede dacă le ştergi cu un amestec de cretă decantată şi apă.


Petele mai dificile se pot îndepărta cu . Solutie pentru curatare gresie si suprafete din piatra 1L la cel mai bun pret acum la Dedeman. Fisa tehnica solutie curatat gresie,supraf. Gresia si faianta par a fi destul de usor de intretinut si curatat, insa in realitate lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Se curata cu apa fierbinte si sapun, se clatesc cu apa rece, se usuca.


Gresiile rosii patate: se freaca petele cu o carpa inmuiata in otet clocotit, . Gresia Pentru început, eliberează încăperea de piesele mici de mobilier şi. Petele de calcar dar şi cele de grăsime se vor curăţa imediat. Toarna amestecul in 2L de apa calda si spala gresia cu el.


Lasa-l sa actioneze putin si curata cu o laveta sau burete de vase. Este necesar ca pentru a avea o casa curata si improspatata sa acordam atentia. Pardoselile din ceramica si gresie nelustruite isi recapata aspectul natural . Gresia trebuie spălată şi curăţată constant, de cel puţin ori pe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare