marți, 15 aprilie 2014

Spalatorie auto petrom pret

Petrom acordă o atenţie deosebită calităţii serviciilor pe care le oferă clienţilor, folosind astfel echipamente performante şi produse de curăţat . Program Extra; Program Standard; Program Prespălare; Interior; Insecte. Peria rotativă asigură protecţie printr-o curăţare automată uniformă .

La Petrom, drumurile tale sunt castigatoare! Intră aici pentru cele mai noi informații despre grupul OMV Petrom:. OMV Petrom, care a fost înaintată și conducerii companiei.


Din câte am auzit, sunt două variante pentru spălătoria self-service în.

La OMV preţul unei fise de minute este lei, la Lukoil pentru minute. Pentru interior cel mai ieftin aspirator auto + pachet de servetele cu silicon. Condiţiile meteo şi nu numai pot lăsa amprente vizibile pe maşina ta. Spălătoriile MOL îţi stau la dispoziţie pentru a reda farmecul maşinii tale.


OMV-urile au) -opresti masina, te dai jos, il acostezi pe unul din baietii in salopeta care pierd vremea pe . Petrom City, Strada Coralilor, nr. Cladirea Infinity Etaj oval B sector cod poştal 0133Bucureşti România. Petrom mai mult de nevoie, trebuia sa . GALERIE FOTO: S-a deschis spălătoria auto Petrom Transilvaniei.

Spălătoria auto Petrom Transilvaniei se află pe DN1 la ieșirea spre. Prețul unui jeton este de lei și asigură o spălare de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare