miercuri, 9 aprilie 2014

Caut colaborare lohn

Doresc sa fiu contacta-ta de ofertanti in sistem lohn - FUSTE, BLUZE; ROCHII,. Cautam colaborare cu firme producatoare de incaltaminte in sistem LOHN. Buna ziua, suntem o firma mica care cautam firme sau fabrici de confectii.

Doresc colaborare cu atelier de confectii in sistem lohn, in Bucuresti si zone limitrofe . Este vreo fabrica de incaltaminte cu care pot colabora in sistem lohn? Doresc o colaborare cu o fabrica de incaltaminte care poate sa imi produca 10de . Prezentari si oferte pentru colaborare lohn.

Suntem o fabrica de confectii textile din judetul Ilfov si cautam colaboratori pentru productie in sistem lohn. Colaborare Cautam colaboratori pentru productie lohn - Romania - productie. Cautam firme pentru care sa executam confectii lohn.


Anunturi noi cu comenzi lohn confectii textile. Atelier confectii textile din Prahova cautam colaborare. Societate comerciala caut colaburare in sistem lohn. Colaborare Colaborare in sistem lohn - Romania - productie.


Colaborare Cautam comenzi pentru confectii textile in sistem lohn si semi lohn - Romania - . Colaborare Dorim sa lucram in sistem lohn - Romania - confectii barbati. Colaborare Cautam comenzi pentru confectii textile in sistem lohn si semi lohn . Un prim pas in acest sens l-am facut prin semnarea unor contracte de colaborare cu supermarketurile Cora si Pink, clienti pentru care vom . Colaborare Colaborare la productie confectii de dama in sistem lohn - Romania - confectii. Croitorie caut colaborare Atelier de croitorie preluam comenzi ,serie . Asigurarea calitatii produselor lohn Italia - Les Copains la producatori in Romania. Gigantul Inditex, din care face parte Zara, neagă colaborarea cu firmele. Ziva Lohn, înregistrată la Ministerul Finanțelor cu un singur angajat, dar . Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse.


Producem confectii textile in sistem lohn pentru o renumita firma din Anglia. Initiaza si asigura colaborarea cu Departamentul Productie. Cautam programatori pt masini de tricotat marca STOLL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare