vineri, 20 iunie 2014

Zgarieturi pantofi piele

Dacă cizmele din piele au rămas pătate după ultima plimbare prin . Utilizare: pentru toate tipurile de piele neteda si materiale sintetice, Caracteristici: acopera zgarieturile. Ingrediente: acetona, etanol si rasina.

Desi nu i-ai incaltat de multe ori, pantofii tai din piele intoarsa au deja aspect. Fiecare dintre noi folosim obiecte din piele, fie că este vorba despre. O metodă uşoară pentru a remedia aceste zgârieturi este folosirea unui . Mai poți folosi, pentru zgârieturi abia vizibile creion dermatograf de.

Dacă pantofii sunt din piele naturală sau imitație din piele, ar putea . Dacă sunt zgâriați, curățați-i bine cu o lavetă umedă de praf, șterge-i cu o cârpă uscată și aplicați pe zgârieturi . Desi pantofii de piele se mai lasa, poti scurta procesul de adaptare cu. Piele zgariata: o singura zgarietura vizibila poate strica cu totul o . O pereche de ghete din piele ramane si-n garderoba de primavara. Zgarieturile pot fi sterse cu ulei de masline.


PROIECT DIY: CUM REPARI O PERECHE DE PANTOFI ZGARIATI. De exemplu, dacă aveți o zgârietură pe toc, cel mai simplu ar fi să îl . Cu acuratețe curățam pantofii din piele întoarsă cu o pilă de unghii moale.

Tratează zgârieturile de pe pantofii de lac cu un tampon de bumbac sau cu un .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare