luni, 23 iunie 2014

Jucarii confectionate din materiale reciclabile

Articole din Jucării din cutii de carton scrise de adrianaternar. Cum să confecţionăm un aparat de fotografiat din materiale reciclabile. Cum confecţionăm jucării din materiale reciclabile.

Bărcuţă din cutie de şampon-am confecţionat barca folosind un flacon gol de şampon, am . Ursuleţi, păpuşi, trenuleţe şi maşini, alături de o mulţime de alte jucării create din materiale umile – dar cu suficientă imaginaţie încât să . Saptamana care urmeaza vom fi inventivi! Avem concurs de jucarii din materiale reciclabile ( pe grupe si individual).

Ii rugam pe parinti sa confectioneze cu . Jucării din materiale reciclabile. Cum sa faci un avion din materiale reciclabile? Parintii au avut de confectionat acasa impreuna cu copiii , din materiale reciclabile, jucarii.


Creativitatea parintilor le-a surprins placut pe . Au fost prezentate juriului, format din profesori şi designeri, de jucării confecţionate din materiale reciclabile. Turismului Prahova să participe la un concurs de jucării confecţionate din materiale reciclabile, din cadrul proiectului Câmpina Verde 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare