vineri, 13 iunie 2014

Nitrati in urina

Nitrati in urina - IntrducereUn test sau analiza de urina verifica prezenta diferitelor componente ale acesteia, produse reziduale, excretate la nivelul rinichilor. Nitriti in urina - Testul se bazeaza pe conversiabacteriana a nitratului in nitrit (siaparitia culorii roz pe zona aferenta de pe strip) si este specific pentruprezenta . Si mie mi-au iesit nitriti in urina, dar doctorul mi-a sugerat doar sa beau mai multe lichide.

As vrea sa stiu din ce cauza se formeaza acesti nitriti . Informatii generale Urina este un lichid biologic de excretie, cu o compozitie chimica. O proba de urina pozitiva atat pentru leucocite, cat si pentru nitriti impune . Deci dacă ţi se descoperă nitriţi în urină probabil că vei avea nevoie de analize suplimentare şi un tratament cu antibiotice, în funcţie de ce .

Nitratii si nitritii sunt componenti naturali ai solului si fac parte din ciclul azotului. Ei apar odata cu mineralizarea substantelor organice azotoase . Va rog, daca se poate sa-mi spuneti si mie ce inseamna cand la examenul sumar de urina ies nitriti prezenti? Iun 2012interpretare analize urina bebelusfeb. Dacă sînt prezenţi (pozitiv) inseamnă că ai în urină anumiti microbi care produc aceşti nitriţi.


U standardnom uzorku urina prisustvo nitrata će biti označeno u kontekstu „odsutan“ i „nije prisutan“. Ipak, u nekim slučajevima nitrat u .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare