miercuri, 25 iunie 2014

Aerius pastile forum

Aerius, si sirop si pastile contin aceasi substanta: desloratadina. Cat timp pot sa-i dau AERIUS copiluluipostăriDec 2009Nurofen si Aerius pt racealapostăriNov 2007Claritine si alaptarea. Oct 2006Mai multe rezultate de la forum.

IndicatiiSubstanta activa din Aerius, desloratadina, este un antihistaminic. Am fost in urma cu luni la un consult ORL, cu aceeasi problema si mi s-a spus ca nu am mai nimic si sa urmez un tratament cu Aerius (o pastila seara), . Aerius este un medicament antihistaminic care poate fi utilizat cu succes o perioada lunga de timp in tratamentul simptomelor provocate de .

As dori sa gasesc un raspuns la nedumerirea mea. Nu stiu care este diferenta intre Claritine si Aerius. ALERGIE SOLARA - Medipedia - Sectiuni forum medical.


Mar 2012AERIUS 5mg - Medipedia - Sectiuni forum medical - Forum. Mar 2011CLARITINE - Medipedia - Sectiuni forum medical - Forum. Oct 2010CLARITINE mg - Medipedia - Sectiuni forum medical - Forum. Aerius mg - Prospect Medicament - Indicatii, Administrare, Reactii. Pagini similareAerius comprimate contine lactoza.


Daca medicul dumneavoastra v-a spus ca aveti intoleranta la unele categorii: de glucide.

Va rugam sa-l intrebati inainte de a . Indicatii: Aerius este indicat pentru ameliorarea simptomelor asociate cu: - rinita alergică - urticarie. Contraindicatii: Hipersensibilitate la substanţa activă, . Cititi cu atentie tot acest prospect inainte de a incepe sa luati acest medicament. Aerius este un medicament antialergic, care nu va produce somnolenta. Va ajuta sa controlati reactia alergica si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare