vineri, 20 iunie 2014

Zgarieturi incaltaminte

Caracteristici: acopera zgarieturile. Ingrediente: acetona, etanol si rasina. Cum se aplica: se curata mai intai incaltamintea, apoi se aplica solutia cu pensula din .

Ca sa ascunzi zgarieturile de pe incaltaminte, poti sa folosesti un marker de aceeasi culoare. Aplica primul strat, apoi tamponeaza cu un servetel si foloseste din . Atunci când zgârietura este superficială, este suficient să acoperi . Dacă încălțămintea ta de petrecere a stat luni de zile înghesuită .

Mai poți folosi, pentru zgârieturi abia vizibile creion dermatograf de culoarea. De exemplu, dacă aveți o zgârietură pe toc, cel mai simplu ar fi să îl dați în totalitate cu lac. Dacă aveți talent la desen, puteți încerca să . Zgarieturile pot fi sterse cu ulei de masline. Praful si noroiul care se acumuleaza pe incaltaminte afecteaza pielea, asa ca ar trebui sa le stergi . De ce sa cheltuiesti bani in fiecare sezon pe incaltaminte ieftina si de. Pentru urmele de zgarieturi si pete de pe incaltamintea alba, cu un . Piele zgariata: o singura zgarietura vizibila poate strica cu totul o pereche de.


Top Tendințe Încălțăminte pentru Femei în Toamna – Iarna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare