marți, 3 iunie 2014

Bicarbonat de sodiu si lamaie pentru par

Află ce efecte are bicarbonatul de sodiu pentru păr și piele şi cum îl poţi. Samponul Cu Bicarbonat De Sodiu Facut In Casa Iti Salveaza Parul si Ajuta La. Masca cu lămâie şi bicarbonat de sodiu este foarte eficientă în tratarea problemelor pielii. Iată când şi de ce trebuie să o foloseşti!


Bicarbonatul de sodiu este un compus chimic sub forma unei pudre. Datorită proprietăților sale unice de curățare, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit ocazional pentru spălarea părului și eliminarea . Bicarbonatul de sodiu este ideal pentru sanatatea parului tau, deoarece indeparteaza impuritatile mai bine decat sampoanele de pe piata si .

Vrei ca părul tău să-şi recapete strălucirea? Tot bicarbonatul de sodiu este soluţia. Adaugă linguri de pulbere în şamponul tău şi vei observa că după fiecare . O frecventa prea mare de utilizare poate irita pielea, parul, sau gingiile. Bicarbonatul de sodiu are numeroase proprietati benefice si o gama larga. Bicarbonatul de sodiu este benefic in tratarea tenului si a scalpului.


Se amesteca sucul de la lamai cu apa calda si se clateste bine parul. Pune bicarbonat de sodiu la rădăcină, ciufuleşte părul şi masează bine,. Amestecă bicarbonat de sodiu, căpşuni şi zeamă de lămâie pentru a .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare