joi, 5 iunie 2014

Case structura metalica dumbravita

Case de vanzare Dumbravita-Timis in toate zonele. Gaseste oferta completa de anunturi pe Publicu case si vile de vanzare. Casa se afla in comuna Dumbravita,judetul Timis.

Executăm case pe structură metalică, case pe structură de lemn, case moderne: ani experiență, peste 1case construite. Pagini similareProiecte case structura metalica de la UberHause. Proiecte case structura metalica, avize, posibilitate constructie la rosu sau la cheie.


Dumbravita Timisoara, judetul Timis.

Case pe structura metalica (19); Case si Cabane din lemn (9) . Suntem interesati de satisfacerea celor mai exigente cerinte in materie de structuri metalice usoare, case pe structura metalica, case pe profil metalic. Solutii in otel - Constructii civile si industriale pe structura metalica. CASE IEFTINE - PROIECTE CASE MICI. Casa structura metalica, executie rapida,costuri mici.


Constructii Case la Cheie Timisoara. Tencuiala decorativa si soclu Casa Dumbravita. Case pe structura metalica produse de Fabrica de Structuri Rotarex din tabla de otel zincat, dupa cea mai moderna tehnologie existenta pe piata mondiala.


Constructii case pe structura metalica la cheie, proiecte case - Casa Metalica.

Se vinde vila deosebita in Dumbravita, la cheie, 190mp utili, 700mp teren,centrala gaz, gresie. Beneficiar: Universal Alloy Corporation Europe SRL, Dumbravita, judetul Maramures. Structura: fundatii prefabricate din beton armat, stalpi prefabricati din beton. Teatrul National de Opereta “ION DACIAN”, in curand in casa noua! Casa va fii construita in Dumbravita, langa Timisoara.


Casa Dumbravita camere 1mp - 6mp teren. Pentru Constructie în Dumbravita OLX. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Confecționezi structura metalica . Casa de vanzare camere in Dumbravita, Suprafata utila: 1mp, Suprafata.


Gaseste Constructie Casa Structura Metalica listari la pretul cel mai bun. Oferim spre vanzare, casa (la gri) in Dumbravita, p+e, camere, bai, garaj, cu instalatiile. De vanzare sau inchiriere duplex, tipologia P+ M, situat in Dumbravita, cu suprafata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare