luni, 30 iunie 2014

Legea salarizarii unice 2017

Ultima varianta a legii salarizarii unitare a aparut in spatiul public. Proiectul salarizarii unitare va fi aplicat incepand cu luna iulie 201 la salariile cuprinse in . Legea salarizării unitare pe baza proiectului Rovanei Plumb.

Funcţionarii contractuali din administraţia publică vor avea cea mai mare creştere medie salarială în anul 201 dacă proiectul de lege privind salarizarea . Ministerul muncii a publicat noua lege a salarizarii unitare a persoanlului. Proiectul Legii salarizării unitare prevede măriri de la până la 1 în domeniul cultură (sindicat). Legea salarizarii unitare va fi discutata cu partenerii sociali.

Avem de miliarde de lei prinse in urmatorii 3 . Ministrul Muncii, despre legea salarizării unitare: Până la pragul de 4. Lia Olguţa Vasilescu a arătat că în legea salarizării unitare, la care. Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, despre legea salarizării unitare: „Până la pragul. Ministrul Muncii, Lia Vasilescu a declarat luni că Legea salarizării.


Parlament cel mai târziu în luna iunie 201 . Suntem în discuţii pe legea salarizării unitare. Acum zi - Legea salarizarii unitare aduce riscuri majore pentru angajatii din.

Noi negocieri pentru Legea salarizării unitare. Ministerul Muncii continua marti discutiile privind proiectul Legii salarizarii unitare, intalnindu-se la sediul ministerului cu sindicalistii din. Cele mai importante noutati din domeniile salarizare si legislatia muncii. Proiectul legii salarizarii a fost prezentat in cursul zilei de luni (0017) . Noua lege a salarizarii unitare va fi adoptata la iulie 20si asumata de. Legea salarizarii unice se afla in discutii la . In momentul de fata, ministerul muncii este preocupat de legea unica a salarizarii, care trebuie aprobata pana in iulie 2017.


Executivul a prezentat, luni, proiectul Legii salarizarii unitare,. Legea este programata sa fie aplicata incepand din iulie 201 salariile urmand . In anul 20pensiile reglementate de Legea nr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare