miercuri, 4 iunie 2014

Primaria sector 2 reabilitare termica 2016

Primaria Sectorului deruleaza, în prezent, cel mai mare program de. Cel mai mare program de REABILITARE TERMICĂ GRATUITĂ a blocurilor din. Sectorului Mugur Toader Mihai care a .

Noutăţi, informaţii despre organizare şi conducere, acces la sistemul vocal de informare a cetăţenilor şi o secţiune pentru plata online a taxelor şi impozitelor . Pagini similarePentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului Bucuresti, Str. Informare procedura de achizitie publica “Reabilitarea Termica a 5de blocuri de locuinte de pe raza Sectorului al Municipiului Bucuresti”. Programul de reabilitare termică din Sectorul 2.

Astfel în sedința din mai, Consiliul Local al Sectorului a adoptat o hotărâre prin care. Primăriei Sector menționate în anexa (atașată). Vor fi finanţate următoarele categorii de lucrări: reabilitarea termică a anvelopei, lucrări. Peste 5de blocuri din Sectorul vor fi reabilitate. Primăria vrea să încheie acorduri-cadru cu cel mult de constructori care . Vineri, Iunie 2018:Sursă: REALITATEA.


Reabilitarea termică a blocului în care locuiesc de pe strada Ripiceni era prevăzută abia în 2019. Asta ne spuseseră în urmă cu câteva luni reprezentanții Primăriei Sectorului 2. Programul de reabilitare termica al Primariei Sectorului cuprinde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare