marți, 24 iunie 2014

Caini de vanzare cluj bichon

Bichon maltez mini toy ADEVARAT alb imaculat. Anunturi caini de vanzare Cluj-Napoca; contacteaza proprietarul si cumpara-ti. Vând puiuți de Bichon Maltese foarte jucăușii si drăgălași!

Publica anunturi gratuite pe publicu oferte pentru catei si caini de rasa bichon maltez. Bichon maltez de vanzare Cluj-Napoca. Bichonii sunt câini foarte curioși și inteligenți, se atașează foarte ușor de. Mai jos găsești anunțuri cu bichoni de vanzare în cele varietăți: Maltese . Bichoni de vanzare, maltez, havanez, bolognese, frise - Cluj Napoca. Bichonul Maltez este un caine originar din partea vestica a Bazinului Marii Mediterane, . Bichon maltez de vanzare Cluj Napoca.


Livrare imediata catei talia mini alb imaculat si garantie pentru caini rasa bichon maltez.

Peste de rase de caini la cele mai bune preturi! Vând câine, rasa bichon frise în Buftea, judeţ Ilfov (martie 2017). Vând pisică, rasa persană în Cluj-Napoca, judeţ Cluj (martie 2017). Bichon Frise de vanzare Cluj Napoca - Canisa cu catei la preturi avantajoase.


Canise: 475; Asociatii chinologice: 55; Caini: 3518; Caini de vanzare: 1014. Alte informatii Va invitam pe site-ul canisei sa ne vedeti cainii. Alte informatii Canisa familiala de bichon frise.


Catei de vanzare Bichon Bolognese Pret 7ron . Canisa LEO vinde si livreaza in Cluj Yorkshire Terrier atat baietei cat si fetite, din rase. Pentru a inscrie o canisa din Cluj, efectuati click aici si completati formularul de inscriere. Cum sa cumperi un caine de rasa de la crescator. Canisa Larus vinde caini din rasa bichon frise, caini de rasa, caini bichon frise,. Zorilor - noi suntem VIP si sa fiu modesta cred ca si din Cluj.


Bichonul Bolognese este o rasa de catei de companie, originara din Italia. Bichonul Bolognese este un caine de talie mica, foarte atasat de stapan, blana alba, carliontata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare