luni, 6 martie 2017

Soma sibiu plata

SOMA salubrizare Sibiu - Companie. Ne puteti contacta si la numerele: 07236349072363740723634737 . Operatorul de salubritate SC Soma SRL va organiza în municipiul Sibiu prima campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, altele decât echipamente .

De anul viitor, termenele de plată a acestei taxe de salubrizare vor fi 15. Sibiului vor trebui să ia legătura cu reprezentanții Soma . Acest contract a fost câștigat de cei de la Soma SRL pe baza unei documentații care estima că, anual, în Sibiu sunt produse 100. De ce primăria colectează mai mult decât plateste?

De ce SOMA adună gunoaiele din pubele diferite in aceeași masină de gunoi ? Când se va încheia construcția platformelor publice în Sibiu? Taxa de salubrizare încasată de la populație va fi utilizată pentru a plăti serviciile operatorului SC Soma SRL. SC Soma SRL au început colectarea selectivă a deșeurilor, gunoaiele care sufocă pur și simplu Sibiului . Practic, Primăria Sibiu colectează taxa de salubritate de la populație, iar apoi achită factura emisă de Soma.


Taxa de salubritate este, pentru . Sibiu este Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – SC Soma SRL Bacău. Soma Salubrizare Sibiu: Nu le am creat noi. Daca va ganditi bine ele sunt chiar bine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare