vineri, 24 martie 2017

Rosal angajari soferi

ANUNȚURI ANGAJARE Angajam soferi profesionisti , experienta minim ani, permis categoria C, E, atestat profesional si cartela tahograf. Rosal, operatorul de servicii de salubritate din Ploieşti face angajări. Societatea are nevoie şi angajează şoferi profesionişti , experienţă minim .

Vezi ce locuri de munca sunt disponibile chiar acum la SC ROSAL GRUP SA. Angajez sofer autocar pentru curse de linie international. Caut sofer pe tir cu experienta pe comunitate.


Rosal Grup SRL recruteaza pe eJobs.

Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. Cel mai mare portal de joburi din Romania. Operatorul de salubritate Rosal face angajări în această perioadă, urmărind recrutarea mai multor muncitori necalificați dar și șoferi care . SC ROSAL GRUP SA București, sucursala Cluj-Napoca, având ca domeniu de activitate salubritate şi activităţi similare anunta selectie de . Compania de salubritate Rosal angajează șoferi, oferind să le plătească persoanelor angajate școala de șoferi pentru categoriile C,E + . Am gasit un anunt care angaja posturi de sofer.


In nicio tara UE nu se fac angajari in masa, orice anunt care cuprinde angajari de zeci de . Soferi Profesionisti Joburi disponibile in Ploiești pe Indeed.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare