miercuri, 29 martie 2017

Cu ce se curata pielea intoarsa

Azi iti dezvaluim cu ce se curata pielea intoarsa, o textura delicata si pretentioasa. Face furori in moda momentului, dar noua ne da batai de . Iată cum se curăță pantofii, cizmele sau ghetele din piele întoarsă!

Chiar daca numai o mica zona a unei încălțări de piele întoarsă este pătata,. Foloseşte o perie pentru unghii pentru a freca zona pătată, dar nu înainte de a curăţa folosind peria specială pentru piele întoarsă. Cum si cu ce se curată încălțămintea din piele întoarsă.


Piesele de incaltaminte din piele intoarsa sunt.

Pantofi barbatesti,crem,din piele intoarsa. Curatare cojocpostăriIan 2013cizme negre din piele intoarsa,cum le pot curata? Mai 2006cum se curata pielea intoarsa?


Cum cureti pielea intoarsa - Casa Acasa. Pagini similaremai 20- Este recomandat sa eviti sa folosesti masina de spalat pentru a curata obiectele din piele intoarsa pentru ca acestea se pot deteriora. Am si eu o pereche adidasi care au tot botu din piele intoarsa alba.


Am citit pe net si cica se curata cu otet de vin alb. Dacă perechea ta preferată de tenişi din piele întoarsă s-a murdărit, poţi curăţa zona afectată cu o gumă de şters.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare