marți, 21 martie 2017

Importanta consumului de fructe si legume compunere

Redactează o compunere de 10-randuri, în care să-ți exprimi opinia despre importanța consumului de fructe și legume. Dupa parerea mea o dieta bogata in legume si fructe ofera mari benefici pentru un organism. In primul rand legumele si fructele consumate .

Redacteaza o compunere de 15-randuri in care sa iti exprimi opinia despre importanta consumului de fructe si legume. Legumele si fructele sunt unica sursa de vitamina C pentru organism, foarte importanta pentru mentinerea starii de sanatate, a capacitatii de munca si a unei . Consumul de fructe are numeroase beneficii pentru sanatate, reducand riscul bolilor. Atunci cand ne compunem un meniu zilnic si facem lista de cumparaturi, trebuie sa avem. Sa consumam macar cinci portii de fructe si legume pe zi.


In conditiile actuale can indiferent de anotimp, atat pe tarabele din piete cat si in supermarket-uri gasesti fructe si legume proaspete, nu ar . Exista numeroase studii care atesta importanta decisiva a consumului zilnic de fructe si legume. Atat fructele, cat si legumele asigura un aport . Fructele sunt cunoscute ca alimente care ne protejeaza de boli in mai multe moduri:.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare