marți, 21 martie 2017

Case de vanzare in turda

Vinde casa cu un anunt gratuit sau contacteaza direct proprietarul sau agentia, daca vrei sa iti cumperi casa. Vand Casa cu gradina in Turda (caut propietari harnici).

Cabana din lemn, mp constructia+5mp teren, p+m, finisata si mobilata. Cabana se afla pe Valea Ariesului, la km de Turda, in loc. Anunțuri gratuite Case - Vile de vânzare din Turda, Cluj pe Lajumate.

Găsește imobile de vânzare în turda la cele mai bune prețuri. Vezi aici imobile de vânzare pentru casă turda. Vanzare Casa camere Turda Turda , Cluj 120€ Data Martie 2017. Casa din caramida, cu gradina in com moldovenesti jud cluj: - bucatarie de vara - beci . De vanzare casa in centru turda,buna pentru privatizare.


Vand casa in turda , str, avram iancu nr.

Aici gasesti toate anunturile imobiliare de vanzare din Turda. Casa in Turda in apropiere de Salina Turda ultracentral. Vand casa cu livada in sat cheia (langa turda) arii compusa din o camera,camara,garaj mare,pivnita+anexe,apa,gaz,curent electric.


Case de vanzare Turda ieftine, Case de vanzare Turda cauta. Cele mai ieftineCase de vanzare Turda. Vând casă în Turda Nouă, camere, bucătărie, băi, hol, CT, ari.


De vânzare grădină de ari în satul Stejeriş, loc minunat pt construcţie cabană. De vânzare casă cu suprafaţă construită 2mp şi suprafaţă totală 24mp. Vand urgent casa in Turda din caramida,izolata termic,acoperis tabla,centrala termica cu instalatie de cupru,geamuri si usi termopan . Case de vanzare Turda in toate zonele. Gaseste oferta completa de anunturi pe Publicu case si vile de vanzare.


Vanzari si inchirieri apartamente, case, garsoniere si spatii comerciale Turda, Campia Turzii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare