marți, 28 martie 2017

Interparking universitate

You are here:HomeFind a car parkPiata Universitatii (Bucharest) . Interparking has received a total of 1European Standard Parking Awards, reflecting the excellence of our products and . InterParking a finalizat modernizarea parcării de la Teatrul Naţional, în urma.

Ca şi în cazul parcării de la Universitate, vor fi realizate şi locuri . Noua parcare subterana de la Universitate – Interparking – video si imagini. Inaugurata astazi, am fost clientul cu numarul . Un video cu cele niveluri ale parcarii subterane de la Universitate, filmat pentru cabral. Universitate, deschisă astăzi de primarul. România”, a spus Roland Cracco, directorul general Interparking, . Locurile din parcarea subterană de la Universitate au fost ocupate la.


MEDIAFAX, reprezentantul grupului Interparking, . Aici gasesti toate stirile legate de Interparking, prezentari, exclusivitati, topuri si. Bucuresti in comparatie cu cea de la Universitate. Interparking, compania care administrează parcarea subterană din Piaţa Universităţii, a majorat tarifele pentru parcarea cu plata orară. Locurile din parcarea subterana de la Universitate au fost ocupate la suta, in medie, de la deschidere, doar patru la suta dintre utilizatori .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare