luni, 27 martie 2017

Isj botosani

Informaţii despre organigramă, activitate, reţeaua şcolară din judeţ şi resurse utile pentru profesori şi elevi. Content tagged with Inspectoratul scolar. Inspectoratul Scolar Botosani isj (3).


Inspectoratul Şcolar Judeţean a făcut publică, la sfârşitul săptămânii, lista profesorilor metodişti din judeţul Botoşani. Inspectoratul Scolar Judetean Botosani a facut in sfarsit publice rezultatele obtinute d eprofesorii botosaneni care s-au inscris la concursul in . Inspectoratul Scolar Judetean Botosani a facut in sfarsit publice rezultatele obtinute d eprofesorii botosaneni care s-au inscris . Inspectoratului Școlar Judeţean (ISJ) Botoșani, simulări ale examenelor de Evaluare Naţională pentru elevii de la clasa a VIII-a şi .

La Inspectoratul Școlar Județean Botoșani (IȘJ) aproape de 9de posturi au fost înregistrate ca și vacante, iar în urma ședințelor publice de repartizare a . Mihaela hunca inspector general isj - Botosani. Deputatul PSD Mihaela Hunca a depus in Parlament propunerea legislativa privind implicarea autoritatilor . UNITATE PARTICULARĂ DE ÎNVĂŢĂMÂNT. Acuzatii extrem de grave intr-o scoala din municipiul Botosani.


Profesorul de muzica de la Scoala Alexandru Boatca este cercetat de politie si de inspectoratul . Cum va arata organigrama ISJ , timp de patru ani O dată cu susţinerea ultimei probe, cea scrisă, în profilul postului pentru care au. La Casa Corpului Didactic din Botoşani, astăzi, decembrie 201 ora 9. Deschiderea oficială a stagiului de formare pentru profesorii şi .

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a publicat luni, mai 201 punctajele obţinute de personalul didactic și didactic auxiliar care au . Băiatul de nota care le-a dat ceață altor olimpici. Un elev botoșănean care s-a remarcat prin inteligență, . Acum zile - Fostul “General” al ISJ Botoşani propune implicarea autorităților locale pentru premierea olimpicilor Deputatul PSD Mihaela Huncă a depus în . Dispute între Primăria municipiului Botoșani şi Inspectoratul Şcolar Judeţean! Reprezenţantii primăriei, afirmă că Inspectoratul Școlar .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare