miercuri, 1 martie 2017

Prosoape hotel line

Perne, Pilote Protectii si alte textile Honeliere. H-line iti ofera o gama de produse profesionale pentru restaurantul si hotelul tau. Prosoape de baie, prosoape hotel, albe, din bumbac 1, preturi avantajoase.

Produse pentru industria HORECA, lucrate sub atenta supraveghere. Magazin online de prosoape, lenjerii, perne, pilote si alte produse de baie si bucatarie, pentru hoteluri, pensiuni si pentru uz personal. Societatea noastră importă prosoape baie, prosoape hotel, lenjerii hotel și materiale. Puteți găsi on-line informații detaliate legate de produsele și serviciile .

Cele mai bune preturi si livrare in toata tara. Oferte speciale prosoape din bumbac, halate hotel si alte produse specifice . Set de prosoape GROASE, marimi diferite, 1 bumbac Pakistanez tip hotel, la doar RON in loc de 2RON. H-Line, clienţii noştri găsesc tot ceea ce este necesar pentru a asigura confortul oaspeţilor lor: lenjerii de pat . Producator de lenjerii pat hotel, perne, pilote antialergice, huse protectie saltea, prosoape si halate albe , Dormisete vinde la preturi de producator.


Dolphin Group a dotat peste 5de hoteluri,. Group: lenjerii de pat, perne si pilote, halate de baie, prosoape si papuci. Cateva etape pentru a comanda on-line articole din magazinul Horeca Textil.


De fiecare data cand ma gasesc intr-un hotel. Cumpara Prosoape baie de la eMAG la preturi avantajoase. Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru prosoape hotel. Set prosoape Villa Noblesse Hotel Line alb. Preferate de hotelurile de talie internaţională datorită designului modern şi versatil.


Se potrivesc perfect oricărui tip . Hotelines va ofera o gama larga de produse pentru hotel, accesorii hotel,consumabile hotel,sapun hotelier,cosmetice hoteliere, papuci pentru hotel si . Mobexpert prosop baie 67x140cm albastru albastru Atlantic energy Livrare rapidă din stoc. Mobexpert prosop baie 30x50cm alb alb Border Livrare rapidă din .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare