miercuri, 22 martie 2017

Auto spa iasi contact

Acu câteva zile mai dau o tură la Auto Spa să o spăl așa ca înainte de Crăciun. Telefon, Sugerează un număr de telefon. Auto SPA Iasi este o spalatorie cu renume datorita calitatii serviciilor oferite clientilor.

Vasile Lupu nr Auto Spa, (Zona Tatarasi, vis a vis de statia de autobuz Baieti). Judecătoarea Anda Ciocântă şi Gheorghe Cheşcu nu au putut fi contactaţi. Sesizare pentru primaria Iasi, judetul Iasi.


Va rog sa verificati daca spalatoria Auto Spa, din zona Tatarasi Sud – Doi Baieti, dispune de un.

Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, . Toti soferii din Iasi sunt asteptati la cea mai mare si mai moderna spalatorie auto din orasul lor. Spalatoria SPA, localizata in cartierul Tatarasi. Minute Auto Spa din Cluj-Napoca: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Toate persoanele cu care am vorbit în această zonă ştiau faptul că cea mai nouă spălătorie, respectiv Auto Spa îi aparţine lui Gheorghe . Una dintre cele mai mari firme din Iaşi îngroașă rândul companiilor.


Auto Spa, din Tătăraşi Su a primit reclamaţii de la . CAR WASH este o companie romaneasca infiintata anul acesta ce isi propune sa. Informații detaliate pot fi obtinute de la personalul nostru prin telefon sau în .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare