vineri, 22 august 2014

Verla tapet

DecoFresco - Tapet printabil cu adeziv removabil, poliester 2microni. Materiale canvas și tapet printabil DecoSatin, Dreamscape la prețuri bune! Modele de Tapet Decorativ, Folii Autocolante, Folii Solare si Antiefractie, Antiderapante si Elemente Decorative.

Vino in Showroom-ul nostru din Cluj-Napoca si . Magazin specializat de tapet si accesorii decor: folii pentru geamuri, pentru mobilier, covorase. Magazinul Verla Decor face parte din Grupul Verla-Axelen, principalul furnizor de materiale de print si tapet din Transilvania. Tapetul este mereu la moda si de aceea magazinul Verla Decor lanseaza oferte irezistibile pentru.

VERLA PRINTSHOP va pune la dispozitie solutii practice si la indemana oricui pentru decorarea camerei, a biroului sau a oricarui . Magazinul „Verla Decor” a lansat ieri, la sediul de pe strada Horea, noile colecţii de tapet Khroma, create de designerii companiei belgiene . Grupul Verla-Axelen, cel mai mare furnizor de materiale de print şi tapet din Transilvania, pregăteşte din nou ceva inedit pentru clujeni, . Venind în completarea gamei de tapet printabil de la MACtac vândut de Verla, tapetul DigiPrint fără adeziv este o alegere economică excelentă. Hârtia foto este recomandată pentru redarea de culori . Cu o experienta de peste ani in vanzarea tapetului, VERLA DECOR s-a dezvoltat si evolueaza in continuare ca un furnizor important in piata decoratiunilor . VERLA este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria. Tapetul este mereu la modă si de aceea magazinul Verla Decor lansează oferte irezistibile pentru că oricine sa isi permita o renovare . Fiindcă în funcție de cât mobilier ai, poți să alegi un tapet mai plin sau.

Toate tipurile de tapet lavabil sau super-lavabil sunt comercializate de firma Axelen SRL cu sediul în Cluj Napoca şi cu depozite şi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare