vineri, 15 august 2014

Camasa intrata la apa

Ni s-a intamplat fiecaruia dintre noi si nu am fost deloc fericiti, mai ales daca victima a cazut un tricou sau o bluza noua pe care nu am apucat . Zilele trecute am stricat o bluză de la Zara pentru că nu i-am acordat importanță la spălare și pentru că e superb materialul din care e făcută, . Nu de puţine ori ni s-a întâmplat să ne intre hainele la apă.

Pentru a reda dimensiunile iniţiale hainelor intrate la apă ai nevoie de: apă caldă, . Video practic: invata cum sa salvezi hainele intrate la apa. Vezi cum să lărgeşti la loc un pulovăr care a intrat la apă, cu câteva trucuri simple. Intinde pe podea sau pe pat unul dintre prosoapele de plaja uscate si pune haina intrata la apa peste el.

TRUC: cum repari hainele care au intrat la apă. Stiai ca poti intinde la loc hainele care ti-au intrat la apa? Ambele au de suferit atunci cand le speli in apa calda, prea calda. Incearaca sa le speli la o temperatura mai .

Am o metodă infailibilă pentru cămășile intrate la apă! Iisus din apa Iordanului, „cerurile s-au deschis şi Duhul lui. Roma lui Cicero a inceput sa se micsoreze ca o camasa intrata la apa, in vreme ce Roma lui Nero incepea sa se dilate, precum o broasca . Singura grija este sa nu intre apa in admisie, ca bye bye engine.


Este simplu pentru ca apa intrata in capul pistonului nu arde si nici nu se . Nu folosi apa calda pe pete si nu calca niciodata materialele patate. Pentru a evita sa calci pe ambele parti un tricou sau o camasa, pune pe . Daca pana acum erai convinsa ca hainele intrate la apa nu mai pot fi recuperate, iata o metoda care salveaza pantalonii preferati, daca ai . Pelicula fină de apă (intrată prin fermaor) dintre corp și costum nu este evacuată în exterior. Pelicula de apă asigură izolarea termică. Pete de bere- se amesteca o lingura de detergent cu apa calda. Petele de sange– se scot cu solutie de sare de lamaie sau apa oxigenata, apoi se clatesc cu apa rece, dupa.


CUM REPARAM HAINELE INTRATE LA APA?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare