luni, 25 august 2014

Targ auto iasi

Anunturi de vanzari auto Iasi masini second hand anunturi auto actualizate zilnic. Parcuri auto utilitare camioane masini de vanzare piese auto-moto. Stiu ca sunt persoane din localitati si judete invecinate care doresc sa ajunga la Iasi la targul de masini pentru a-si vinde masina, pentru a cumpar una noua .

Anunțuri auto mașini second second hand de vânzare direct de la particulari din jud. Mașini second la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai . Incepind de simbata (martie 2011) se deschide la Iasi - targul auto de care Iasul avea nevoie. Targul e amenajat in parcarea Centrului .

Plenul Consilului Local Iasi va analiza in aceste zile un proiect de hotarare privind amenajarea unui spatiu destinat unui targ pentru. Un cititor al cotidianului Buna Ziua Iasi a trimsi pe adresa redactiei o imagine realizata la targul auto organizat recent langa Bazar, aco. Afla orarul de functionare, localizarea pe harta si masinile sh comercializate de vanzatorii particulari in aceste targuri, in ultima luna .

Municipalitatea ieseana, prin Directia de Administrare a Patrimoniului Public si Privat (DAPPP), renunta la obiectivul Targul Auto situat in. Anunțuri gratuite Autoturisme din Iasi, Iasi pe Lajumate. Asa ca societatea Ecopiata care administreaza Bazarul a infiintat in parcare un targ auto, care este deschis in fiecare zi a saptamanii. Anunturi auto gratuite, targ de masini second hand langa Suceava.


Toate parcurile auto din Iasi cu oferta completa de masini second hand si in leasing - Auto. Deci am inregistrat targul din Iasi, acum astept si din celelalte localitati. Târgul auto trebuia delimitat cu un gar dar nu am vrut să fac o altă investiţie.


Oricum nu se putea parca acolo unde sunt maşinile scoase la . In urma cu aproximativ doua luni va prezentam poza zilei, realizata la un targ auto din Iasi, acolo unde un sofer a avut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare