luni, 11 august 2014

Targuri traditionale bucuresti

Ramai la curent cu cele mai noi evenimente din 201 afla ultimele concerte, lansari de carte, conferinte din orasul tau. Targ Handmade and Craft'sBucurestimar. BucurestiTarg de produse traditionale obtinute in ferme si gospodarii taranesti.

In luna februarie targul de produse traditionale Ozosep revine cu noutati In weekendul. Prima Saptamana a Bucatariei Italiene in Lume ajunge la Bucuresti . Bine ati venit la Targul de Produse Traditionale, editia 2017. Aleea Negustorilor, atat expozantii de produse alimentare traditionale,.

Vizual – TRADITIONALE – FEBRUARIE – RO. Primăria Municipiului Bucureşti, prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti îi invită pe bucureşteni la Târgul . Data incepere: 08-03-201 Municipiul București, București. MUCENICI RECORD IN PARCUL NATIONAL Diversitate culinar–culturala la FESTIVALUL . Targ bucuresti produse traditionale. Bucuresti: Targuri traditionale in IOR si Obor in acest sfarsit de saptamana.


Găseşti mâncare bună la târgurile care s-au deschis azi în Bucureşti şi ţin. La Târgul de bunătăţi româneşti găseşti preparate tradiţionale .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare