miercuri, 6 august 2014

Grila salarizare functionari publici 2015

Salarizarea în anul 20a personalului plătit din fonduri publice. Declarație politică: Jean Claude Juncker a pierdut un bun prilej să tacă (1015). ANEXA II - SALARII ADMINISTRAȚIE: ALT PERSONAL DIN ADMINISTRATIE. Grila de intervale pentru stabilirea salariilor de bază pentru un sector de.


Ordonanța de urgență a Guvernului nr. GRILA SALARIZARE PROFESORI, MEDICI, FUNCTIONARI PUBLICI. Noua grila de salarizare 2015: Noua grila de salarizare va aduce.

Situaţie fără precedent în stabilirea criteriilor de salarizare la stat. Uniunii Sindicatelor Functionarilor Publici si Personalului Contractual. Sistemul de salarizare reglementat prin prezenta lege are la baza urmatoarele principii: a) caracterul unitar .

Finanţarea Investiţiilor Rurale şi funcţionarii publici din cadrul Agenţiei de . In momentul de fata, ministerul muncii este preocupat de legea unica a salarizarii, care trebuie aprobata pana in iulie 2017. Functionarilor publici le vor fi marite salariile. Forum, Discuţii juridice, Funcţionarii publici şi problemele lor juridice.


Salarizare bibliotecar la biblioteca comunala. Salarizarea functionarilor publici punctul b) Functii de conducere, respectiv Functii. Suntem incadrati pe o grila de salarizare mica fara alte sporuri in afara de cel de vechime. L E G E C A D R Uprivind salarizarea unitara a personalulu.


Iata salariile romanilordupa noua grila de slarizare incepand cu anul 2016. SS 170 182 191 201 206 2117. Cele mai importante noutati din domeniile salarizare si legislatia muncii. Astfel, potrivit noii grile de salarizare, drepturile personalului nedidactic din . Expertii Bancii Mondiale au transmis Ministerului Muncii ca noua grila de salarizare a magistratilor si a functionarilor publici va lua in calcul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare