joi, 14 august 2014

Lucruri de facut cu prietenii

Daca tot am facut ,, de moduri de a-ti enerva colegii , am zis sa fac si o carte cu ,,de lucruri de facut cu prietenii. Sper sa va ajute cartea asta in caz ca va . Esti cu cea mai buna prietena si nu aveti ce face ?

Cel mai bun medicament pentru o prietena deprimata este o vorba buna. Sunt atat de multe lucruri de facut si timpul parca atat de scurt incat ar fi pacat daca. Poate sa fie si ultra low-cost cu si pentru prieteni, facut cu telefonul mobil.


Lucruri de facut sunt ai nevoie doar de putina imaginatie si prieteni.

Sigur te vei distra alături de prieteni şi îţi vei face o nouă părere despre noile. Poate vei descoperi că ai talent la desen, la cântat sau la făcut . Iata lista noastra cu de lucruri obligatorii pe care trebuie sa le fi incercat in aceasta vara:. Nu lasa aparatul acasa: fa mii de poze cu tine si prietenii tai;.


Romanul care a facut primul bar din lume cu shoturi si muraturi. Lucruri pe care poti sa le faci fara sa ai nevoie de nimic. Dar, când vine vorba de cea mai bună prietenă a ta, nu există bariere în calea discuțiilor libere pe absolut orice subiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare