vineri, 1 august 2014

Moloz brasov

Transport nisip,pietris,beton,lemne,pamant,moloz,materiale constructii. Servicii Auto - Transporturi Servicii de transport. Transport moloz Brasov din constructii din orice locuinta, de la parter, etaj sau pod.

Transport moloz Brasov de la modernizari sau de la santiere. Colectare moloz in Brasov si servicii de dus moloz la groapa de gunoi, moloz depozitat in saci sau vrac, eliminare obiecte mobiliere vechi cu auto-bascule. In acest sens au fost reamenajate platformele de precolectare a deşeurilor, cu sprijinul şi monitorizarea Primăriei Braşov. Majoritatea acestor platforme au fost .

Servicii Transport moloz Brasov – Servicii de transport in Brasov Servicii Transport moloz Brasov de la amenajari, reconditionari, demolari si diverse constructii, . Ridicam moloz la saci cat si vrac provenit din urma demolarilor, amenajarilor interioare si exterioare pe raza judetului Brasov. Comprest Brasov pune la dispozitia clientilor – persoane fizice, asociatii de. Este vorba despre saci pentru deseuri industriale sau moloz, . Potrivit legii, primăriile nu au obligaţia să colecteze molozul rezultat în urma unor lucrări de construcţie sau de amenajare a locuinţelor. Transport basculabil in Brasov, cu autobasculanta de Tone, la cel mai bun pret. Transportam nisip, piatra, pamant vegetal si moloz ieftin si rapid.


Preluam moloz rezultat in urma constructiilor, demolarilor. Asiguram transport cu autoutilitare de 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare