miercuri, 6 august 2014

Trucuri pentru casa

Este weekend si, ca in fiecare sfarsit de saptamana, stii deja ce ai de facut: curatenie luna in toata casa. Astazi iti oferim cateva trucuri utile si . Cine spune că ai nevoie de ore şi ore în şir pentru a-ţi curăţa şi organiza casa?

Mai bine faci câte un pas mic în fiecare zi, în următoarea lună, . Pentru a indeparta energiile negative ajunse in casa ta sub diverse forme, iata trucuri pe care sa le repeti periodic. Aproape în fiecare zi faci curat în casă, dar tot nu reuşeşti să scapi de praf. Foloseşti pămătuful şi aspiri peste tot, însă fără nici un rezultat.

Iti este cunoscuta panica ce te cuprinde atunci cand afli, cu doar un sfert de ora inainte, ca vine soacra sa va viziteze, exact in zilele in care casa ta arata ca dupa . Berea, lavanda, sarea, uleiul, miezul de pâine sau alte produse din bucătărie au proprietăţi . De cele mai multe ori, curatenia casei nu este o sarcina tocmai usoara. Fie ca facem curatenie in gospodarie in mod frecvent sau la intervale . Trucuri destepte pentru a iti face casa sa miroasa frumos. Acasa trebuie sa fie intotdeauna locul in care te intorci cu drag, dupa o zi obositoare.


Gresia este o piatră puternică şi durabilă, dar dacă nu o cureţi corespunzător, în timp, aceasta îşi va pierde culoarea şi strălucirea. Mama spunea ca o baie curată face toată casa să pară proaspătă și bine întreținută. Feng Shui este o filosofie orientala, bazata pe teoria celor cinci elemente ( Pamant, Metal, Apa, Lemn, Foc ) si .

Cand vine vorba despre cele mai eficiente trucuri de curatenie, uite cum igienizezi zonele dificile si cele mai folosite obiecte din casa! Povestea Casei - design interior, proiecte si prezentari de case. Trucuri pentru o casa mica: cum sa obtii o amenajare ampla si luminoasa.


Trucuri pentru păstrarea căldurii în casă. O locuinţă călduroasă nu se ţine neapărat cu facturi uriaşe la întreţinere sau gaze. Andreea Raicu vine cu câteva idei pentru decorarea casei de Crăciun, care ne poate salva din orice situație. Vin sărbătorile, casă va miroşi în curând a bra cozonac cald şi va străluci de curăţenie, scrie secretele.


Cum sa mentineti casa curata fara efort - Cu atatea responsabilitati care necesita atentie,. Totusi, exista cateva trucuri pe care le puteti incerca pentru a va simti . Oricine îți va călca pragul va fi impresionat de felul în care ai amenajat casa, iar pentru a obține acest efect trebuie doar să fii atent la câteva .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare